Oraşul Râșnov : Sensul giratoroiu din cartierul Florilor a fost astazi verificat, din punct de vedere al traficului

0
193
Mai exact, prin sensul nou creat a fost chemat sa circule un autobuz dar si o masina de mare tonaj. La testele de circulatie au fost prezenti atat reprezentanti ai primariei cat si reprezentanti ai constructorului.
Lucrarile in zona inca nu sunt finalizate, iar dupa testele de azi se vor mai efectua mici modificari, astfel incat traficul in zona sa se desfasoare fara probleme. In aceste zile se vor executa si marcajele rutiere in intersectia resistematizata.
Oraşul Râșnov

Sens Giratoriu Cartierul Florilor

Sensul giratoriu din cartierul Florilor a fost astazi verificat, din punct de vedere al traficului. Mai exact, prin sensul nou creat a fost chemat sa circule un autobuz dar si o masina de mare tonaj. La testele de circulatie au fost prezenti atat reprezentanti ai primariei cat si reprezentanti ai constructorului. Lucrarile in zona inca nu sunt finalizate, iar dupa testele de azi se vor mai efectua mici modificari, astfel incat traficul in zona sa se desfasoare fara probleme. In aceste zile se vor executa si marcajele rutiere in intersectia resistematizata.

Publicată de Oraşul Râșnov pe Marţi, 12 iunie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here