Cetate Râşnov a detronat liderul Miercurea Ciuc şi i-a făcut culoar Hărmanului către prima poziţie

0
716

Runda a 22-a din Seria 1 a Ligii 3 a fost una excelentă pentru cel două formaţii braşovene AFC Hărman şi Olimpic Cetate Râşnov (foto). AFC Hărman a câştigat la Lieşti cu scorul de 2-0 şi, profitând de pasul greşit al celor de la Miercurea Ciuc la Râşnov (1-0), elevii lui Florin Stîngă au urcat în fotoliul de lider. Etapa viitoare, cele două grupări braşovene se vor duela vineri, pe terenul celor de la Hărman, într-un derby local al marilor orgolii.

Hărmanul, trei puncte mari la Lieşti

Neînvinsă în acest retur de campionat, AFC Hărman şi-a continuat marşul triumfal şi la Lieşti, unde Emanuel Popa şi Mugurel Buga au marcat golurile unei victorii care avea să readucă echipa pe primul loc în Seria 1. „E bucurie mare. Am reuşit o victorie importantă, iar scorul putea fi mult mai mare“, declara Marius Stochiţă, preşedintele celor de la AFC Hărman.

În schimb, Florin Stîngă, antrenorul-jucător al liderului părea mai preocupat de temperarea entuziasmului jucătorilor şi oficialilor echipei. „A fost un meci greu, pentru că am întâlnit o echipă bună. Important este că am câştigat trei puncte şi că ne-am continuat parcursul bun din acest retur. Important este ca echipa să continue să joace un fotbal plăcut, iar la final vom vedea ce putem obţine. Nu este presiune pe noi, pentru că obiectivul nostru nu este promovarea“, spunea Stîngă.

Referitor la ajutorul dat de cei de la Cetate Rîşnov, care au reuşit să învingă fostul lider, AFK Miercurea Ciuc, Stîngă a spus doar că „în primul rând, cei de la Râşnov s-au ajutat pe ei cu acestă victorie, apoi pe noi. Este normal ca fiecare echipă să îşi dorească să învingă liderul“.

În meciul de la Lieşti a revenit pe gazon şi mijlocaşul Vlad Boţia, după accidentarea suferită înaintea startului returului. Boţia a intrat în minutul 80, atunci când l-a înlocuit pe Emanuel Popa.

Cetate Râşnov este echipa contrastelor în acest retur de campionat. Formaţia lui Dan Bona a reuşit o victorie de senzaţie cu AFK Miercurea Ciuc, asta după ce în urnă cu o etapă pierdea dramatic la codaşa AFC Odorheiu Secuiesc.

mai mult la :  prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.