Oraşul Râșnov: sedința comitetului de urgență

0
1465

În sedința comitetului de urgență, de astăzi 18.03.2020 s-a discutat despre măsurile ce se impun în această perioadă, la nivel local.

S-a luat decizia limitării accesului persoanelor în interiorul primăriei. Mai exact vor avea voie să intre în instituție doar câte două persoane și asta doar la parterul primăriei. Cetățenii nu vor mai avea voie să meargă la etaj, la departamentele unde au nevoie. Fiecare persoană se va dezinfecta obligatoriu pe mâini. De asemenea accesul în instituție se va face doar pe ușa principală, cea de a doua intrare fiind restricționată.

Începând de mâine, activitatea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică va fi suspendată până la încheierea stării de urgență. Toate obiectivele turistice sunt închise în această perioadă.

Tot de mâine, în toate instituțiile publice și în spațiile publice ( piețe, parcuri, locuri de joacă și altele ) se va face dezinfecție.

În contextul pandemiei create de virusul Covid-19, pentru a evita deplasările, începând cu data de 19.03.2020 Primăria Râșnov pune la dispoziția cetățenilor un serviciu special, de urgență, pentru efectuarea de cumpărături (alimente, medicamente), pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu, pentru persoanele care nu se pot deplasa și pentru cei care nu au aparținători.

Pentru a beneficia de acest serviciu va rugăm să apelați numărul de telefon: 0729499397.

Tot pentru evitarea contactului cu publicul, cetățenii sunt sfătuiți să folosească mijloacele online.

Pe site-ul primăriei – www.primariarasnov.ro, cei interesați pot găsi formularele de care au nevoie, iar după completare acestea pot fi trimise pe adresa de e-mail secretariat@primariarasnov.ro. De asemenea, pentru informații suplimentare se poate apela și numărul de telefon al primăriei, 0268230115.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns