AcasăLifestyleHealth & FitnessCandidați susținuți de morți la alegerile locale din Râşnov

Candidați susținuți de morți la alegerile locale din Râşnov

-

Doi candidați la alegerile locale din orașul Râșnov, s-au înscris în cursa electorală cu liste de semnături din partea unor persoane decedate, după cum reiese din dosarele depuse la Biroul electoral.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au deschis două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și fals în declarații, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. „În fapt, la datele de 16 august, respectiv 17 august 2020, polițiștii au fost sesizati de către președintele Biroului electoral de circumscripție nr. 7 Râșnov cu privire la faptul că pe listele de susținători a doi candidați la alegerile locale din orașul Râșnov s-ar regăsi datele și semnăturile unor persoane care erau decedate la data întocmirii acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției județului Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.

Lasă un răspuns

Must Read

Silviu Dehelean : M-am bucurat azi de vizita colegului meu și presedinte...

0
M-am bucurat azi de vizita colegului meu și presedinte al USR, Cătălin Drulă, venit la Oradea pentru o intalnire cu filiala. În conferinta de presă...

Descoperă mai multe la Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura