AcasăLifestyleHealth & FitnessCandidați susținuți de morți la alegerile locale din Râşnov

Candidați susținuți de morți la alegerile locale din Râşnov

-

Doi candidați la alegerile locale din orașul Râșnov, s-au înscris în cursa electorală cu liste de semnături din partea unor persoane decedate, după cum reiese din dosarele depuse la Biroul electoral.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au deschis două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și fals în declarații, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal. „În fapt, la datele de 16 august, respectiv 17 august 2020, polițiștii au fost sesizati de către președintele Biroului electoral de circumscripție nr. 7 Râșnov cu privire la faptul că pe listele de susținători a doi candidați la alegerile locale din orașul Râșnov s-ar regăsi datele și semnăturile unor persoane care erau decedate la data întocmirii acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției județului Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Antimitologia: de ce trebuie atacate miturile comuniste, chiar și la 34...

0
Ovidiu Nahoi în dialog cu realizatorii emisiunii ”Antimitologia”, istoricul Mădălin Hodor și jurnalistul și producătorul Dragoș Mușat. „Antimitologia este o emisiune care își propune să...