În cartierul Florilor se va realiza o canalizare pluvială, vor fi schimbate reţelele de utilităţi, iar infrastructura rutieră şi pietonală va fi refăcut.

Cartierul Florilor din Râşnov va avea un nou sistem de captare a apelor pluviale din această toamnă, dar şi o infrastructură rutieră şi pietonală modernizată. Amplasamentul a fost predat ieri către constructor de primarul oraşului Râşnov, Liviu Butnariu, iar în scurt timp va fi emis şi ordinul de începere a lucrărilor. Conform reprezentanţilor Primăriei Râşnov, constructor este firma Agetaps, iar proiectul trebuie finalizat în termen de 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Valoarea totală a contractului este de 1.307.963 lei, din care 370.759 cu TVA este costul sistemului de canalizare pluvială, iar suma de 937.203 lei cu TVA reprezintă valoarea lucrărilor de sistematizare a infrastructurii rutiere şi pietonale.

Reţeaua de canalizare pluvială va avea o lungime totală de 517 metri, iar colectarea se va face cu ajutorul a 24 guri de scurgere. De asemenea, proiectul mai prevede şi amenajarea a 16 cămine de vizitare. De asemenea, prin acest proiect vor di schimbate reţelele de utilităţi, iar în ultima etapă se va trece modernizarea aleilor, trotuarelor şi parcărilor.

mai mult la   /bzb.ro/

Lasă un răspuns