Acasă Lifestyle Business PMP şi ADN au pierdut deja alegerile la Râşnov. Şi candidatul pentru...

PMP şi ADN au pierdut deja alegerile la Râşnov. Şi candidatul pentru primar, şi lista de consilieri au fost invalidate de Biroul Electoral

-

Partidul Mişcarea Populară (PMP) nu se va regăsi pe buletinele de vot din Râşnov, după ce Biroul Electoral Râşnov nu a validat nici candidatul pentru funcţia de primar, nici lista pentru Consiliul Local. Conform deciziei Biroului Electoral Local Râşnov, PMP a depus pentru Consiliul Local şi pentru funcţia de primar al oraşului tabele ce conţineau 247 de semnături valabile, în condiţiile în care, potrivit legii, ar fi avut nevoie de minim 250 de semnături. Pentru funcţia de primar al oraşului Râşnov, PMP l-a propus pe Marius-Gheorghe Iacobescu.

PMP nu este singurul partid care nu a reuşit să strângă minim 250 de semnături. Astfel Biroul Electoral Râşnov a respins şi lista de consilieri ADN, dar şi candidatul pentru funcţia de primar al partidului (Vartolomei Maria Simona), motivul fiind că la dosar au fost depuse 239 de semnături valide de susţinere.

Biroul Electoral Râşnov nu a validat integral nici lista depusă de Pro România pentru Consiliul Local, Pelin Alexandru fiind respins pentru că a depus la dosar un document nesemnat.

mai mult la /www.bzb.ro/

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Râşnovul vechi: Farmacia Eichhorn

0
Farmacia Eichhorn de la colțul străzilor Calea Victoriei (actuala 15 Nov) cu Patriarhul Miron (actuala Castanilor), anul 1930. Clădirea a avut sediu drept farmacie...

Râșnov. Cca. 1900

Țara Bârsei