A vrut să scoată bani de la un bancomat din Râșnov, dar a avut o surpriză neplăcută

0
787

Polițiștii din Râșnov au fost sesizați de un bărbat, luni seara, cu privire la faptul că a vrut să scoată bani dintr-un bancomat, însă aparatul i-a înapoiat doar cardul şi chitanţa, fără niciun ban.

Bărbatul, care voia să scoată bani de la un bancomat din Piața Unirii din Râșnov, a avut ghinionul să dea peste unul „dotat”.

Omul a solicitat suma de bani, iar operațiunea bancară a fost înregistrată și efectuată, însă banii s-au blocat înainte de a ajunge în mâinile lui.

Având în vedere că eliberarea banilor întârzia, acesta a pus mâna în zona unde trebuiau eliberați banii și a constatat că peste bancomat a fost lipit un dispozitiv special care are rolul de a bloca banii în ATM.

Imediat a sunat la poliție, iar oamenii legii, ajunși la fața locului, au găsit dispozitivul care reţinea bancnotele.
<blockquote>„Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, care ar fi solicitat eliberarea unei sume de bani, la un bancomat amplasat în Piața Unirii, din stațiune, ar fi întâmpinat dificultăți în obținerea sumei în numerar. Din primele verificări ale polițistilor a rezultat că orificiul pentru eliberarea bancnotelor, montat pe bancomat, era blocat de un corp străin”, a spus Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.</blockquote>
Bancomatul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor. S a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt.

&nbsp;

A vrut să scoată bani de la bancomat, dar a avut o surpriză neplăcută

Lasă un răspuns