Mai mulţi liberali din România, care candidează pentru funcţiile de primar, preşedinte de consiliu judeţean, dar şi pentru cele de aleşi în consiliile locale şi judeţene, au fost la finalul săptămânii trecute în judeţul Braşov pentru a vedea câteva dintre investiţiile implementate în zonă.

Astfel,  preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a anunţat că ei au vizitat şantierul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. „Este proiectul pe care şi-au dorit să-l viziteze, un proiect cu care ne mândrim, o realizare pentru judeţul nostru, dar şi pentru întreaga regiune”, a declarat Veştea.

De asemenea, candidaţii liberali au mers şi la Râşnov, unde le-au fost prezentate proiectele implementate în acest oraş, fie cu bani europeni, fie cu finanţare proprie. „Au fost prezentate toate investiţiile din Râşnov începând cu sediul Primăriei, Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile, proiectele de infrastructură derulate în Râşnov şi până la proiectul de restaurare al Cetăţii Medievale”, a explicat primarul oraşului, Liviu Butnariu.

/bzb.ro/stire/

Lasă un răspuns