Zilele acestea, in Statiunea Turistica de interes National Rasnov se desfasoara trei evenimente importante. In Piata Unirii, din centrul orasului, timp de doua zile se desfasoara Festivalul Vinului, a patra editie. Zeci de crame, atat din tara cat si din strainatate ofera celor interesati, posibilitati de degustare a diverselor sortimente de vinuri. Bineinteles, totul este acompaniat de recitaluri de exceptie. In prima zi de festival, pe scena au urcat Timpuri Noi, Cristi Minculescu, Walter & Boro, Fara Zahar si Tapinarii. Duminica, in centrul orasului vor concerta Cargo, de la ora 16.30 si Pheonix, de la ora 19.30.

Tot in acest weekend, la Rasnov, pe Valea Cetatii are loc festivalul de muzica electronica, Dancing Mountains, eveniment ajuns la cea de a saptea editie. Acolo distractia a inceput de vineri seara de la ora 20.00 si va continua pana duminica dimineata la ora 05.00.

Pe Valea Carbunarii, zilele acestea se desfasoara Cupa Continentala la Sarituri cu Schiurile, la masculin. Duminica, competitia sportiva, organizata de Federatia Internationala de Ski, Primaria Rasnov, cu sprijinul Consiliului Judetean Brasov va incepe de la ora 11.00. Accesul publicului la sariturile cu schiurile este gratuit.

Oraşul Râșnov

#hailarasnov #visitrasnov #brasovtourism #brasovtourismapp

Lasă un răspuns