Câju rupe tăcerea: Realitatea cruntă de la Aeroportul de la Ghimbav

0
866

„La Aeroportul internaţional Braşov – Ghimbav lucrurile stau rău, în sensul că de când am fost validată m-am dus la faţa locului şi am găsit o situaţie, nu vreau să spun dezastruoasă, dar nu foarte bună. Am luat măsuri – am încercat să asigurăm paza obiectivului, în sensul câ trebuie să se cunoască ce se întâmplă acolo 24 de ore din 24, prin Direcţia de Pază a Consiliului Județean şi am externalizat doar administrarea pistei”, a declarat vicepreședintele CJ, Mariana Câju, care a deținut timp de două luni funcția de președinte interimar al instituției.

Scriptic, Consiliul Județean a cheltuit aproximativ 25 de milioane de euro, dar cei care vor veni la Consiliul Județean ar trebui să facă o evaluare exactă a ceea ce este acolo, mai spune Câju, care crede că singura salvare a acestei investiţii este asocierea cu Primăria Braşov.

Șocante de-a dreptul au fost dezvăluirile cu ceea ce s-a întâmplat la acest obiectiv de investiții.

mariana-caju

„Gardul a fost făcut de vreo patru ori şi tot nu e gata, iar situaţia pistei nu e fericită – există o garanţie a constructorului pe 9 ani, dar dacă nu facem de urgenţă toate lucrările care au legătură cu canalizarea din jurul pistei poate să se deterioreze mult mai rapid decât ne imaginăm. Ce să vă spun… Am găsit grădini de zarzavat aici, mașinile de la Institutul Cartofului traversau pistă că mergeau la niște culturi să le stropească… Am luat legătura cu toate instituţiile să nu mai aterizeze aeronave pe pistă. Amenda este de 30.000 de lei. Sunt nişte zboruri private lângă aeroclub, care organizează lecţii de zbor. A fost dat un avertisment, dar trebuie menționat că se poate ateriza în situaţii de urgenţă”, a precizat Câju.

http://newsbv.ro/2016/06/15/caju-rupe-tacerea-realitatea-crunta-de-la-aeroportul-de-la-ghimbav/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+NewsBrasov+%28News+Brasov%29#utm_source=NewsBrasov&utm_medium=Newsbv.ro&utm_campaign=feed

Lasă un răspuns