Situat in partea sud-vestica a Depresiunii Barsei, chiar la poalele muntilor Bucegi si la capatul nordic al culoarului Rucar Bran si Cheia Predeal, Rasnov este una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din Romania, fiind locul preferat a zeci de mii de oameni in fiecare an.

Cu o istorie frumoasa, bogata si infloritoare, aceasta localitate si-a castigat renumele atat datorita preparatelor traditionale specifice, absolut delicioase, datorita faptului ca toti cei care cauta cazare in Rasnov au de unde sa aleaga in functie de propriile nevoi si nu in ultimul rand, datorita obiectivelor turistice imbietoare, care ajuta turistii sa intre intr-o poveste care dainuie de secole.

In ceea ce priveste modalitatile de acces catre Rasnov, turistii au la dispozitie intrarea de pe DN73 cu masina sau cu mijloacele de transport in comun. Mai mult, exista si un tren care circula frecvent pe ruta Brasov-Rasnov si care este extrem de popular, oferind turistilor posibilitatea de a ajunge la destinatie intr-un timp cat mai scurt.

Potrivit CazareRasnov.ro, Rasnov este locul perfect pentru petrecerea timpului liber din cel putin urmatoarele motive

Toata lumea merita din cand in cand sa evadeze din marile orase, impanzite de aglomeratie si trafic, iar Rasnov este o alegere minunata in acest sens, indiferent daca turistii vor sa petreaca aici doar un weekend sau un concediu intreg. Lista de festivaluri si obiective turistice din zona este una bogata, oferind oamenilor posibilitatea de a se putea bucura intotdeauna de locuri si evenimente deosebite.

mai mult la  /www.capital.ro/

Lasă un răspuns