La Râșnov se va organiza în premieră Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale

0
703

Copiii cu nevoi speciale şi familiile acestora sunt aşteptaţi la prima ediţie a evenimentului „Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale”, organizat în premieră naţională, la Braşov, în perioada 29-30 septembrie.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Imelda Toaso, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că proiectul este unul foarte important pentru că are ca şi grup ţintă acele familii care cresc copii cu nevoi speciale, în a căror dezvoltare este important să se intervină la vârste cât mai mici.

„Am dorit să aducem în atenţia opiniei publice un proiect denumit „Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale”, iniţiat de un ONG din Braşov, în implementarea căruia s-au alăturat şi autorităţi publice, alte ONG-uri şi instituţii publice din oraş. Am considerat acest proiect foarte important pentru că are ca şi grup ţintă acele familii care cresc copii cu nevoi speciale, copii în a căror dezvoltare este foarte important să se intervină la vârsta cea mai fragedă. Iniţiativa a pornit de la Asociaţia „Albert şi Zâmbete”, plecând de la o experienţă proprie, din dorinţa de a aduce toţi terapeuţii la un loc pentru a-i pune în legătură directă cu potenţialii beneficiari ai acestor servicii”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

http://jurnalul.ro/stiri/locale/la-rasnov-se-va-organiza-in-premiera-galeria-terapiilor-pentru-copiii-cu-nevoi-speciale-753029.html

Lasă un răspuns