Nume mari din Federaţia Internaţională de Schi (FIS) vin la Râşnov!!!

0
795

Se ştie, Râşnovul va găzdui, în premieră pentru România, două etape din cadrul Grand Prix-ului de vară la sărituri cu schiurile – masculin în 22 şi 23 septembrie.

La concursurile de pe Valea Cărbunării şi-au anunţat prezenţa, printre alţii, Walter Hofer, FIS Race Director, şi adjunctul său, Borek Sedlak. De controlul echipamentelor „icarilor” se vor ocupa Sepp Gratzer şi Miran Tepes.

Preşedintele Comitetului de Organizare este Liviu Butnariu, primarul oraşului Râşnov.

Au fost anunţaţi şi cei 5 arbitri pentru etapele de la Râşnov: românul Sabin Corboş, Hermann Gschwentner (Austria), Kelly Johansson (Canada), Thomas Schuhbeck (Germania) şi David Piguet (Elveţia).

La momentul actual, lider în Grand Prix-ul de vară este polonezul Kamil Stoch (300 p), pe podium situându-se şi conaţionalul Piotr Zyla (230 p), şi rusul Evgheni Klimov (205 p).

Până la etapele de Grand Prix de la Râşnov, în acest week-end mai sunt programate 2 întreceri la Hakuba, în Japonia, iar apoi, pe 9 septembrie, una la Ceaikovski, în Rusia.

http://www.mytex.ro/stiri/184-sport/alte-sporturi/581569-brasov-nume-mari-din-federatia-internationala-de-schi-fis-vin-la-rasnov.html

Lasă un răspuns