Pentru mai mult realism, în Parcul de Dinozauri Râșnov vor fi aduși și câțiva politicieni!

0
895

După cum se știe, pe 12 iunie anul acesta, în România se va deschide primul parc adevărat de dinozauri. Într-o pădure de lângă Râșnov, copii și părinți vor putea avea ocazia să vadă nu mai puțin de 45 de monștri preistorici, de la cei foarte mici și inofensivi, până la fiare nemiloase ca T-Rex. Dar, deși creaturile din fibră de sticlă sunt recreate în mărime naturală și scot chiar și sunete înfiorătoare, realizatorii au considerat că expoziția nu este suficient de realistă. Pentru a adăuga o doză de autenticitate, ei au rugat principalele partide din România să-și trimită câțiva reprezentanți, nu neapărat de seamă cu dinozaurii, dar cu înfățișare și apucături de creaturi din Jurasic.

rasnov dino

Cum este vorba, în primul rând, de un proiect educativ, iar partidele sunt mereu atente la educația și viitorul copiilor, rugămintea a fost îndeplinită. Astfel, pe lângă Ion Iliescu, faimosul Tyranosaurus Oltenițensis, care se hrănea, când era mai tânăr, cu bărboși și intelectuali, vor fi trimiși în pădurea de la Râșnov și Valeriu Zgonea, care a fost coleg de clasă nu doar cu Mihai Viteazul, ci și cu sauropozii, având același cap mic și corp mătăhălos ca al lor, dar și Călin Popescu Tăriceanu, supranumit ”dinozaurul-alfa”, pentru că nu se mulțumea cu o singură dinozăuriță, ci voia cel puțin cinci femele pe lângă el.

http://www.academiacatavencu.info/actualitate/pentru-mai-mult-realism–in-parcul-de-dinozauri-rasnov-vor-fi-adusi-si-cativa-politicieni–38364

Lasă un răspuns