Petrecere in stil american la Maggie’s Ranch Râșnov

0
829
4’th of July Party este deja traditie la Maggie’s Ranch Holiday Resort, fiind la a patra editie, petrecem la piscina in stil american.

Anul acesta ne-am propus sa sarbatorim Ziua Americii intr-o zi de sambata, 30 iunie, incepand cu ora 15:00 si le propunem invitatilor o petrecere de zi, in aer liber, la piscina, cu un American BBQ de la care nu vor lipsi faimoasele coaste caramelizate, burgeri si alte bunatati preparate de echipa bucatarilor de la Maggie’s Ranch si Guest Chef din Chicago, Paco Ruiz.  

“Pentru noi Ziua Americii este la fel de importanta ca ziua Romaniei, de aceea ne-am propus ca in fiecare an, in apropierea zilei de 4 iulie, sa organizam o petrecere pentru a-i incanta pe oaspetii nostri cu preparate specifice bucatariei americane. După ce am deschis restaurantul am constatat ca preparatele americane de la Maggie’s Ranch sunt foarte apreciate și dorite de către clienti, tocmai pentru ca se disting de celelalte de pe piață, deoarece noi pregatim „in house” absolut totul, inclusiv sosurile care sunt extrem de importante pentru a da savoare si amprenta personala oricarui preparat”, Sorin si Maggie Marina, fondatorii Maggie’s Ranch Holiday Resort.  

Noutatea acestui an este partea caritabila a petrecerii, va fi un vernisaj cu licitatie pentru 10 tablouri pictate special pentru aceasta ocazie, chiar de Maggie. Costurile tablourilor vor pleaca de la 50 eur, iar banii stransi vor merge catre Fundatia MagiCAMP, pentru a le insenina viata copiilor cu boli foarte grave.   Si pentru ca distractia sa fie la maxim, participantii vor putea dansa langa piscina sau relaxa in jacuzzi alaturi de trupa Desperado si Dj Lauri, degustand snack-uri si mici gustari tipic americane (hot dog, marshmallows, popcorn etc). Si pentru ca ne dorim sa fie o petrecere pentru toata familia, cei mici vor putea participa la diverse jocuri si ateliere de facepainting.

Provocarea din acest an propusa de Tudor Aposteanu (fost concurent la Master Chef) este un concurs de mancat aripioare picante, intrecerea fiind jurizata chiar de el.

Inainte de inceperea petrecerii avem concursul de biciclete, cu incepere la ora 13:00,  pe un traseu montan stabilit de catre prietenii nostri de la Bike Race Brasov.

Pentru rezervari : diana@maggiesranch.ro sau 0733077319.

Despre Maggie’s Ranch Holiday Resort 

Situat la poalele muntilor Bucegi, pe Valea Glajeriei, intr-un decor autentic american „Wild West”, Maggie’s Ranch se întinde pe o suprafata de 2 hectare și ofera o varietate de opțiuni de cazare unice, în 30 de camere ideale pentru momentele romantice, vacantele în familie sau ieșirile cu prietenii ori compania. De asemenea, bucataria americana gustoasa si foarte apreciata de la Maggie’s Ranch este de tip Steak House, unele dintre vedetele noastre fiind coastele caramelizate și Maggie’s Burger.

www.maggiesranch.ro

Lasă un răspuns