Râşnov, destinaţia aleasă de turişti în lipsa zăpezii

0
736

Dacă tot nu au zăpadă, turiştii aflaţi la munte trebuie să-şi umple cu ceva ultimele ore înainte de plecarea către casă. O varianta ar fi vizita la Râşnov, acolo unde pot vizita Dino Parkul, dar şi cetatea.

Până la orele pranzului au ajuns sute de turişti pentru a se bucura de vremea frumoasă. S-au vândut aproape 3000 de bilete. In lipsa zăpezii, turiştii au încercat să umple timpul liber cu diferite variante: au fost la spa, s-au plimbat, au vizitat obiective turistice.

Cetatea Râşnov este un punct turistic foarte accesibil pentru turişti, cu tarife de 10 lei de persoană şi 5 lei pentru elevi şi studenţi, iar programul de vizitare este de la 9 la 17. Parcul cu dinozauri este tot în Râşnov. Acesta este un parc care găzduieşte 45 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific. Acolo tariful este de 28 de lei pentru adulţi şi 22 de lei pentru copii.

Cei care vor sa ajungă la cetate o pot face şi cu ajutorul unui lift pe plan înclinat inagurat anul acesta, pentru a se bucura şi de privelişte. Preţul unei curse dus-întos este de 12 lei pentru adulţi şi 6 lei pentru copii.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Timp+liber/Vacante/Rasnov+destinatia+aleasa+de+turisti+in+lipsa+zapezii

Lasă un răspuns