Puțini îndrăzneau să își imagineze acest scenariu. FIS declară azi, 22 iulie 2019, că Râșnov va fi gazda a două competiții de Cupa Mondială masculină la sărituri cu schiurile, în weekendul 20-22 februarie. Era greu de crezut că România va ajunge să primească cei mai buni Icari moderni ai lumii pentru niște competiții oficiale de CM atât timp cât noi nu dispunem de o trambulină cu punctul de construcție la 120 de metri.
Dar așa face uneori viața, încât te trezești într-o oarecare zi de luni și primești vestea: tocmai România – care devine astfel a 21-a țară-gazdă a Cupei Mondiale masculine – este norocoasa care ocupă locul rămas liber în programul CM 2019/20.

Deci, pe scurt, să inspirăm încă o dată aer și să repetăm, ca să ne asigurăm că nu visăm: în data de 22 iulie, cu exact 7 luni înaintea desfășurării etapelor, Federația Internațională de Schi a adăugat o trambulină mică în calendar. Trambulina cu dimensiunea de 97m din complexul sportiv Valea Cărbunării va organiza în premieră două etape masculine de Cupă Mondială.

mai mult la :

Marcu Czentye, Telemarcu.ro – The First Romanian Ski Jumping Website Ever telemarcu.ro

Lasă un răspuns