Râșnov va găzdui primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est

1
356

Tiny House Festival, primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est are loc la Râșnov, între 23 și 25 iunie 2023, anunță RevistaBiz.

Denumite generic tiny houses, acestea pot fi amplasate rapid, fără autorizație de construire de cele mai multe ori, pe orice fel de teren. Pot fi complet independente, dotate cu sisteme solare, toalete uscate, cu sisteme de recuperare și filtrare a apei pluviale.

Evenimentul este organizat de Tudor și Anda Maxim, fondatori și inițiatori ai celor mai premiate proiecte de promovare turistică a României, Experience Bucharest și Experience Romania.

Este un eveniment care aduce în același loc antreprenori, constructori, influenceri renumiți internațional, oameni creativi și clienți.

Râșnov va găzdui primul festival de locuințe mobile din Europa Centrală și de Est / Denumite generic tiny houses, locuințele pot fi amplasate rapid, fără autorizație de construire / Prețurile variază de la 6.000 de euro, până la 50.000

1 COMENTARIU

  1. Buna searamreferitor la festival de tiny houses,este important de precizat ca va fi primul festival in aer liber care nu va folosi toalete chimice,aducem un trailer cu 4 toalete uscate,3 pisoare si o cabina pentru PMR. Urina si fecale sint separate si reciclate,totul fara apa,canalizare si curent,trailer are propria centrale fotovoltaice.

Lasă un răspuns