Rockstadt Extreme Fest 2018 – rockul se mută, pentru patru zile, la Râşnov. Programul integral al festivalului

0
989

Cele mai cunoscute nume de pe scena metal vin, în perioada 2-5 august, la Râşnov, unde se va desfăşura Rockstadt Extreme Fest 2018.

Ca in fiecare an, Rockstadt Extreme Fest va găzdui două scene, programul integral fiind disponibil AICI. Peste 50 de formaţii şi artişti din Europa, Africa de Sud, Canada şi America de Nord şi Sud vor concerta pe deja cunoscutul teren de Biatlon din Râşnov. Lineup-ul final este completat de SINCARNATE, INDIAN FALL, CODE RED şi HARMED. De asemenea, şi în acest an, festivalul se va încheia cu showul pirotehnic oferit de Hypnosis Fireshow în timp ce deja celebrul Afterparty revine pe scena a doua, pe parcursul nopţii şi până la răsărit.
Abonamentele sunt disponibile atât online, cât şi în reţea naţională şi internaţională şi pot fi achiziţionate inclusiv pe toată perioada festivalului, de la intrarea oficială.
www.rockstadtextremefest.ro
www.iabilet.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro
La fel ca şi precedentele ediţii, nu există bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului. Iată câteva informaţii utile pentru cei care sunt interesaţi să participe la Rockstadt Extreme Fest: ACCES Accesul în zona de festival este permis numai în baza unui abonament valid, unei singure persoane, având dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au acces gratuit, iar cei care au împlinit 7 ani trebuie să deţină un abonament valid de acces în zona de festival şi de camping.
Citeste mai mult: adev.ro/pcbjt1

Lasă un răspuns