Spectacol extrem pe două roţi la Râşnov

0
774
Competitor performs during the Red Bull Hare Scramble 2013 in Eisenerz, Austria on June 2th, 2013 // Mats Grimsæth/Red Bull Content Pool // P-20130604-00343 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov va găzdui Cupa Carpath Enduro 2015, la care sunt aşteptaţi peste 100 de rideri din ţară şi străinătate.

Râşnovul revine pe harta sporturilor pe două roţi, odată cu găzduirea, în weekendul 5-6 septembrie a Cupei Carpath Enduro 2015, eveniment la care sunt aşteptaţi peste 100 de sportivi, rideri din România, Franţa sau Germania. Aceştia se vor întrece la clasele Pro, Experţi si Hobby, pentru toate traseul variind între 40 şi 70 de kilometri. Carpath Enduro este un eveniment de hard enduro organizat de Clubul Sportiv Zen World Extreme, care doreşte să impună la nivel european locaţiile unde se desfăşoară, din punct de vedere al diciplinei sportive, dar şi să le scoată în evidenţă pe plan turistic.
index

Sorin Hubalău şi Cristi Babeş, membri ai clubului Zen World Extreme, fac parte încă din 2011 din echipa care a pregătit an de an traseele Cupei Hard Enduro Piatra Neamţ, un concurs de tradiţie în enduro, care din 2014 a devenit etapă din Campionatul European de Hard Enduro, afiliat la Federaţia Internaţională de Motociclism.
„În tot acest timp, ne-am dorit un concurs de asemenea anvergură şi la Râşnov, oraşul nostru natal. Situat în centrul ţării, la poalele Munţilor Bucegi, Râşnovul are peisaje şi trasee perfecte pentru o asemenea competiţie. Am luat legătura cu domnul primar Adrian Veştea, căruia i-am explicat ce vrem să facem. Din fericire, ne-a acordat tot sprijinul, motiv pentru care vrem să îi mulţumim”, ne-a spus Sorin Hubalău, unul dintre organizatorii Cupei Carpath Enduro 2015.

Lasă un răspuns