„Un elev cu o putere de concentrare deosebită”. El e adolescentul care a pus în premieră Râşnovul pe podium la Evaluarea Naţională

0
654

Între elevii din judeţul Braşov care au obţinut în acest an media 10 la Evaluarea Naţională se află şi râşnoveanul Alexandru Petrache, elev în clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială „Peter Thal”. Acesta a avut o comportare excelentă la examen, reuşind să aducă pentru prima dată un „zece curat” la Râşnov.

Alexandru este un elev cu o putere de concentrare deosebită, cu o minte clară şi iscoditoare, care abordează situatiile problemă detaşat, cu calm, nelăsând să se simtă timiditatea şi sensibilitatea ce îl caracterizează. Ne bucurăm că a reusit să pună în valoare cunoştinţele acumulate şi îi dorim din tot sufletul aceleaşi rezultate minunate şi în viitor”, așa ni l-a caracterizat profesoara de matematică Maria Ladescu.

16 absolvenţi de clasa a VIII-a au avut medii de 10 la Evaluarea Naţională, 13 din Braşov, 2 din Făgăraş şi unul din Râşnov.

mai mult la :   www.bzb.ro/stire/un-elev-cu-o-putere-de-concentrare-deosebita-el-e-adolescentul-care-a-pus-in-premiera-rasnovul-pe-podium-la-evaluarea-nationala-a113178

Lasă un răspuns