USR Dâmbovița : Haos în bugetul României.Lipsesc 20 miliarde de lei !

1
54

Nu mai au bani după ce au angajat mii de membri de partid la stat. Bibliotecari numiți la conducerea șantierelor navale, fotomodele la conducerea ANRE. Sinecuri la ICR, sinecuri la ANRE, sinecuri în Guvern. Noi agenții înființate, record de secretari de stat, mai mulți bani pentru sporuri.

Avem o gaură în buget de cel puțin 20 miliarde de lei, chiar dacă PSD și PNL au împrumutat România cu 61 milioane de lei pe oră în primele două luni ale anului. Înseamnă 4 creșe pe oră. Împrumuturi la rate astronomice, printre cele mai mari din Europa.

Același ministru al Finanțelor a susținut și introducerea supra taxării contractelor part-time și introducerea de noi taxe pentru mediul de afaceri. Noi cu scumpirile și taxele, ei cu pensiile speciale și sinecurile. Așa nu mai merge. Trebuie să plece!

USR Dâmbovița

1 COMENTARIU

  1. Romania incalca toate principiile de economie responsabila prin a oferi sinecuri unor persoane necalificate la functii cheie in stat si aruncarea banilor pe fereastra. Este greu de crezut ca acest lucru poate avea un rezultat pozitiv si ca veti da Romaniei un viitor mai bun din acest motiv. USR Dambovita are dreptate: trebuie sa plece!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.