Visit Rasnov : Ne vedem la film la cinema Amza Pelea !

1
200

Mai sunt aproape 2 ore și ne vedem la film să ne luăm porția de comedie, așa ca pe final de săptămână , urmărind unul dintre cele mai apreciate filme din competiția Festivalului de Film de la Cannes.

Intrarea este gratuită.

Visit Rasnov

DISCURSUL (2020, 87 min.), de Laurent Tirard
Prizonier la o cină de familie ce pare să nu se mai termine, Adrien aşteaptă. Aşteaptă ca iubita lui, Sonia, să-i răspundă în sfârşit la mesaje şi să pună capăt „pauzei” de relaţie care durează deja o lună. Şi iată că Ludo, dobitocul care în curând îi va deveni cumnat, îi cere lui Adrien să ţină un „mic” discurs la nunta lui cu sora lui Adrien, care va avea loc curând. Dar dacă acest discurs este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată?
Festivaluri: Label Cannes 2020, Singapore, Jeonju, Roma

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranță, acest eveniment va fi unul memorabil, iar Festivalurile de Film care au recunoscut valoarea acestui film ne încurajează să nu ratăm ocazia de a-l vedea. Îmi fac planuri să ajung la cinema Amza Pelea și să mă bucur de acest film în compania celor dragi.

    Mulțumesc pentru informații și pentru organizarea acestui eveniment special în Rasnov! Aștept cu nerăbdare să mă bucur de o seară minunată de comedie la cinema.

Lasă un răspuns