Weekend plin la Râşnov: Festival de Zup, muzică electronică în Cetate, concert nipon şi atmosferă interbelică în centrul istoric

0
796

Agenda de evenimente a Râşnovului vă propune în acest sfârşit de săptămână mai multe manifestări atractive, de natură a răspunde  unor gusturi variate. Astfel, în 9, 10 şi 11 septembrie, pe Valea Cetăţii, se desfăşoară o nouă ediţie a mult-aşteptatului „Festival de Zup”. „Zupul face parte din tradiţia gastronomică a zonei noastre, fiind o mâncare gătită de saşi atunci când mergeau la muncile câmpului, din ce aveau în traistă. Acest festival culinar are tot mai mult succes, de la ediţie la ediţie, şi este una dintre mândriile râşnovenilor”, a declarat viceprimarul Liviu Butnariu.
În 9 şi 10 septembrie, în Grădina Cetăţii Râşnov va avea loc „Festivalul de muzică electronică”, organizatorii mizând pe mai mult de 1.000 de participanţi din ţară şi străinătate. De asemenea, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17.00, Asociaţia Musashino, împreună cu Primăria Râşnov, va organiza un concert de muzică japoneză în piaţeta pietonală din centrul oraşului (intrarea liberă).
În fine, duminică, 11 septembrie, de la ora 16.30, Asociaţia Swing Dance Society din Braşov organizează, în centrul Râşnovului şi la Cetate un moment de dans ce va reînvia atmosfera anilor interbelici.

euj3z

Foto: Festivalul de Zup, ediţia 2015

Lasă un răspuns