-

Joi, 24.03.2022, de la ora 16.00, la sediul primăriei Râșnov va avea loc ședința ordinară, de îndată a Consiliului Local.

Ordinea de zi este următoarea:

  1. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022, a listei de investiții pe anul 2022, precum și a proiectelor de buget pe anii 2023 și 2024 ale Ocolului Silvic al oraşului Râşnov RA
  2. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea majorării aportului la capitalul social al S.C. ”ASALTUL CETĂȚII” S.R.L. de către asociatul unic – ORAȘUL RÂȘNOV.
  3. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea efectuării unor rectificări în bugetul localității Râșnov, pe anul 2022, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Orașului Râșnov nr. 26/03.02.2022, cu modificările și completările ulterioare.
  4. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea vânzării, din fondul forestier aflat în proprietatea orașului Râșnov, a unui volum de 10 mc. de material lemnos de lucru, cu diametrul mai mare de 24 cm, din categoria rășinoase, în favoarea familiei d-nei…..
  5. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea vânzării, din fondul forestier aflat în proprietatea orașului Râșnov, a unui volum de 10 mc. de material lemnos de lucru, cu diametrul mai mare de 24 cm, din categoria rășinoase, în favoarea familiei d-nei……
  6. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea vânzării, din fondul forestier aflat în proprietatea orașului Râșnov, a unui volum de 10 mc. de material lemnos de lucru, cu diametrul mai mare de 24 cm, din categoria rășinoase, în favoarea familiei d-nului…….
  7. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea vânzării, din fondul forestier aflat în proprietatea orașului Râșnov, a unui volum de 10 mc. de material lemnos de lucru, cu diametrul mai mare de 24 cm, din categoria rășinoase, în favoarea familiei d-nului……
  8. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea vânzării, din fondul forestier aflat în proprietatea orașului Râșnov, a unui volum de 10 mc. de material lemnos de lucru, cu diametrul mai mare de 24 cm, din categoria rășinoase, în favoarea familiei d-nului…….
  9. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea apartenenței la domeniul public al localității Râșnov, a drumului de exploatare DR 221/1/40 din Tarlaua 30 și a drumului de exploatare DR 217 din Tarlaua 30, ca urmare a identificării și delimitării cadastrale, în vederea intabulării în evidențele de Carte Funciară.
  10. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea înscrieri în Cartea Funciară a dreptului de proprietate în favoarea orașului Râșnov, a imobilului – Drum auto forestier Mălăiești – în suprafață de 9.000 mp, identificat prin nr. top. 6760/2, 6762, având categoria de folosință de Drum (DR) precum și stabilirea apartenenței acestuia la domeniul public al orașului Râșnov.
  11. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea înscrieri în Cartea Funciară a dreptului de proprietate în favoarea orașului Râșnov, a imobilului – Drum Glăjerie, cuprinzând: teren în suprafață de 118.677 mp; teren în suprafață de 6.090 mp; teren în suprafață de 8.248 mp; podeț în suprafață 116 mp și podeț în suprafață 68 mp, precum și stabilirea apartenenței acestuia la domeniul public al orașului Râșnov.
  12. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea atribuirii Autorizațiilor Taxi nr. 19 și 40, pentru realizarea serviciului de transport persoane în regim de taxi.
  13. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea prelungirii duratei contractului de închiriere nr. 35/16.04.2007, încheiat între oraşul Râşnov şi Partidul Naţional Liberal – organizaţia Râşnov, având drept obiect spaţiul în suprafaţă de 45,00 mp. situat în incinta imobilului din oraşul Râşnov, str. Mihai Viteazu, nr. 12, jud. Braşov.
  14. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea P.U.Z – ului referitor la: ”Construire casă de vacanță”, din orașul Râșnov, zona Glăjerie, jud. Brașov
  15. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea P.U.Z – ului referitor la: ”Construire locuințe colective cu spații comerciale”, din orașul Râșnov, strada Salciei, FN jud. Brașov (beneficiari: ……., S.C ”BRACOMA SPORT” S.R.L.).
  16. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind avizarea P.U.Z – ului referitor la: ”Construire locuințe individuale”, din orașul Râșnov, strada Aleea Floarea Soarelui, F.N, jud. Brașov
  17. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea desemnării a doi consilieri locali care să facă parte din Comisia de evaluare a performanțelor profesionale ale secretarului general al Unității Administrativ Teritoriale Râșnov.
  18. Proiect de Hotărâre, inițiat de către Primarul orașului Râșnov, privind aprobarea aderării localității Râșnov la Asociația Stațiunilor Turistice.

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns

Must Read

Oraşul Râșnov: Rugam proprietarii terenurilor din Zona Glambocului si Runc sa...

0
Anuntam proprietarii terenurilor din Zona Glambocului si Zona Runc sa se prezinte pentru ridicarea titlurilor de proprietate din aceste zone. Terenurile au fost inscrise si...

Descoperă mai multe la Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura