AcasăPrimarieRâșnovenii vor putea sesiza primăria, în câteva secunde direct de pe mobil

Râșnovenii vor putea sesiza primăria, în câteva secunde direct de pe mobil

-

De la 1 februarie râșnovenii vor putea sesiza primăria, în câteva secunde direct de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie prin care pot transmite orice problemă apărută în localitatea noastră.

Primăria orașului Râșnov oferă de la începutul lunii viitoare cetăţenilor aplicaţia City Health care le va permite să transmită orice sesizare sau orice posibilă problemă apărută pe raza localității. Aplicaţia informatică poate fi instalată gratuit pe telefonul mobil şi cetăţeanul poate transmite o sesizare în doar câteva secunde, mesaj care ajunge în timp real la echipa primăriei. De asemenea, pot fi transmise către cetăţeni sfaturi, informări sau avertizări.

Platforma City Health este un ajutor pentru comunitate şi permite administraţiei publice locale să relaţioneze mai uşor cu cetăţenii, să afle şi să rezolve rapid problemele acestora.
Prin intermediul aplicaţiei, cetăţenii pot raporta (mesaje text, poze – inclusiv cu geolocaţie) problemele cu care se confruntă şi pot solicita mai uşor asistenţă din partea administraţiei. Reprezentanții primăriei preiau solicitările simplu, prin notificările din platformă, şi pot interveni pentru rezolvarea situaţiilor sesizate.

De asemenea în cadrul acealuași proiect, pe viitor va fi lansată și o aplicație care le va permite râșnovenilor să propună proiecte pe principiul bugetării participative. Acest lucru va fi lansat după aprobarea bugetului pe anul 2021, de către Guvernul României.

Oraşul Râșnov

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!proprietatea privată aflată intre cartierele covaciu nou si toamnei din calea brasovului este lăsată de izbeliște nefiind întreținută devenind un adevărat habitat pentru șobolani și reptile pe care l.au creat prin vegetația mare si resturi provenite din construcții.Va rugam somați proprietarul terenului pentru a cosi iarba si a.si intretine proprietatea.Multumesc!

Lasă un răspuns

Must Read

Studio politic. Drulă: Este o mare foame a clientelei politice de...

0
Guvernul a aprobat joi ordonanța de urgență care prevede reducerea prețului carburnaților cu 50 de bani. După decizia executivului, ministrul Energiei Virgil Popescu a...

Descoperă mai multe la Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura