Adrian Veştea : „Cândva, erau oameni care nu credeau că voi reuşi să readuc Cetatea Râşnov comunităţii”

0
544

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov le cere politicienilor braşoveni să „separe apele”

Adrian Veştea afirmat că pentru ce s-a întâmplat în administraţia judeţeană înainte de iunie 2016 răspunderea este a celor care au condus această instituţie până atunci, dar şi a celor care au cunoscut problemele, dar au tăcut atunci.

„Cândva, erau oameni care nu credeau că voi reuşi să readuc Cetatea Râşnov comunităţii”
„Iar celor neîncrezători în reuşita acestor proiecte le spun doar atât: cândva, erau oameni care nu credeau că voi reuşi să readuc Cetatea Râşnov comunităţii, adică proprietarului de drept. Nu credeau în realizarea Bazei Olimpice pentru Sporturi de Iarnă de la Râşnov, a liftului pe plan înclinat cu cremalieră, a parcului cu dinozauri, a pasajului subteran şi nici în reuşita modernizării centrului istoric al oraşului meu natal. Eu am crezut în ele şi am muncit pentru ele. Astăzi sunt realităţi incontestabile”, a conchis Adrian Veştea.

Totodată, Adrian Veştea a reamintit că, în ceea ce priveşte marile investiţii, priorităţile mandatului său sunt Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav şi construcţia unui Spital Regional la Braşov. „Sunt investiţii dorite de mulţi ani de cetăţenii judeţului, sunt proiecte absolut necesare, benefice judeţului şi întregii zone de la Curbura Carpaţilor. Știu, însă, aşa cum ştiu mulţi dintre dumneavoastră, că autorităţile de la Bucureşti nu privesc cu ochi buni aceste investiţii la Braşov. În pofida lor, mă voi bate pentru concretizarea acestor proiecte”, arată preşedintele CJ. De altfel, acesta a anunţat că peste puţin timp vor reîncepe lucrările la Aeroport, întrerupte în anul 2014, după ce au fost terminate lucrările la pista de decolare aterizare. „În acest scop, în 2017 alocăm 10 milioane de euro din bugetul judeţului”.

mai mult la :  www.bzb.ro

Lasă un răspuns