Premieră absolută în România. Cei mai buni săritori cu schiurile vin în acest weekend să concureze pe trambulinele de la Râșnov.

La etapele Cupă Mondială, programate vineri 21 și sâmbătă 22 februarie, cu sesiune de calificări joi, 20 februarie, și-au anunțat prezența 60 de săritori din 17 țări, în frunte cu liderul actual al Cupei Mondiale, austriacul Stefan Kraft, care conduce în clasament cu 1.273 de puncte, precum și liderul Turneului celor 4 Trambuline, polonezul Dawid Kubacki, aflat pe locul 4 în clasamentul general al Cupei Mondiale.

Pe baza de sărituri cu schiurile de pe Valea Cărbunării vor fi arborate drapelele următoarelor națiuni: Austria, Bulgaria, Canada, Cehia, Finlanda, Germania, Italia, Japonia, Kazahstan, Norvegia, Polonia, Rusia, Slovenia, Elvetia, Ucraina, Statele Unite și Romania.

Pentru țara noastră va concura Daniel Cacina, proaspăt campion național, la întrecerile desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute.

Intrarea spectatorilor este liberă, Primăria orașului Râșnov punând la dispoziție curse regulate, din centru (Cinematograful Amza Pellea) până la baza de pe Valea Cărbunării, din 30 în 30 de minute.

mai mult la www.stiridebrasov.ro

Lasă un răspuns