Cetate Rîşnov mută tare pe piaţa transferurilor

0
768

 Oficialii echipei de Liga a 3-a, Cetate Rîşnov, au intrat în forţă pe piaţa transferurilor, semn că pentru sezonul viitor planurile sînt mult mai mari. Antrenorul Dan Bona îşi va prelungi contractul în cel mai scurt timp, iar mai mulţi jucători importanţi de la AFC Hărman vor juca la Rîşnov în noul sezon. Primul a fost atacantul Emanuel Popa care a semnat joi contractul cu gruparea rîşnoveană.

Patru jucători de la AFC Hărman (E. Popa, Potcoavă, Leonte şi Alupoaie) au semnat cu Cetate Rîşnov, iar Pamfile este la un pas să ajungă sub comanda lui Dan Bona
Bogyor, Mariean, Potecu, Afrăsinei şi Sorin Marin şi-au prelungit contractele
Buga şi Forika continuă la Hărman

 „M-am simţit foarte bine la Hărman, mi-am făcut datoria, dar am considerat că este vreme unui nou început, iar proiectul de la Rîşnov este atractiv“, a spus Popa.

Vineri, rîşnovenii au reuşit alte două transferuri, este vorba de portarul Octavian Potcoavă şi mijlocaşul Radu Leonte, ambii de la AFC Hărman.

„Sînt tînăr şi îmi plac provocările, iar la Rîşnov este un proiect frumos. Decizia mea de a merge la Rîşnov a fost luată după ce am discutat cu antrenorul care m-a crescut de la 7 ani , Andrei Şanta şi cu fostul meu coleg de la FC Braşov, Florin Iacob. Începe o noua etapă în viaţa mea, o nouă provocare şi sînt sigur ca voi găsi un grup bun la Rîşnov ! Cei de a Rîşnov m-au dorit cu adevărat şi mă bucur că s-a realizat acest transfer“, a spus Potcoavă.


„Cei de la Rîşnov mi-au luat o jumătate de echipă“

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sport&s_id=172316&Cetate-Risnov-muta-tare-pe-piata-transferurilor

Lasă un răspuns