CNAIR a atribuit contractul pentru sectorul de autostrada Cristian-Rasnov, de langa Brasov

0
874

Contractul pentru lotul de autostrada Cristian-Rasnov, capatul nordic al autostrazii Comarnic – Brasov, a fost atribuit asocierii Alpenside SRL – Specialist Consulting SRL de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anuntat joi compania. Atribuirea a fost anuntata miercuri de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care a precizat ca in acest an vor incepe lucrarile, daca nu vor fi depuse contestatii.

Contractul a fost atribuit miercuri, 31 mai, dupa ce CNAIR a finalizat procedura de achizitie si analiza ofertelor pentru proiectarea si executia sectorului de autostrada Rasnov – Cristian (km 162+300 – km 168+600) si a drumului de legatura cu profil de autostrada care asigura descarcarea traficului rutier spre orasul Brasov, conform News.ro.

Sectorul Rasnov – Cristian face parte din tronsonul Comarnic – Brasov, parte a autostrazii Bucuresti – Brasov, in lungime de 168 kilometri.

„Procedura de achizitie publica a fost castigata de Asocierea S.C Alpenside S.R.L. – S.C. Specialist Consulting S.R.L. In prezent se asteapta expirarea termenului legal de 10 zile pentru transmiterea unor eventuale notificari/contestatii, privind rezultatul procedurii de atribuire”, a precizat CNAIR.

Compania Alpenside SRL, fosta Util Construct Plus, este detinuta de Florin Cristian Mihai, dupa ce a apartinut anterior unei firme cipriote, potrivit relatarilor din presa. Societatea a obtinut mai multe contracte cu statul in ultimii ani.

Potrivit bilantului depus la Ministerul Finantelor, Alpenside SRL a inregistrat in 2016 o cifra de afaceri de 106,6 milioane lei si pierderi de 8,83 milioane lei, cu un numar mediu de 138 salariati.

Tronsonul de autostrada Comarnic – Brasov este impartit in cinci sectoare, sectoarele 1 si 5 fiind cele dinspre Comarnic, respectiv dinspre Brasov, in lungime totala de 10 kilometri.

mai mult la :   www.wall-street.ro/articol/Social/211145/cnair-a-atribuit-contractul-pentru-sectorul-de-autostrada-brasov.html

Lasă un răspuns