După ce a dat o spargere, un grup de hoți a provocat un accident. Toţi hoţii sînt din Râşnov.”

0
821

Ghinioanele s-au ţinut lanţ pentru mai mulţi hoţi, care au dat câteva spargeri în zona Branului. Au reuşit să fure mai multe bunuri din gospodării şi le-au înghesuit în maşină unuia dintre ei.

Însă în goana lor către casă au provocat un accident, iar lucrurile furate li s-au împrăştiat pe şosea. Au încercat apoi să-şi piardă urma, dar întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare a rămas la locul accidentului.

Camerele de supraveghere din oraşul Tohanul Nou au surprins impactul produs puţin după miezul nopţii. În imagini se vede cum autoturismul cu inscripţii de taxi – în care se aflau hoţii – gonea dinspre satul Sohodol. Într-o intersecţie nu a acordat prioritate unei alte maşini care circula regulamentar spre Braşov şi s-au izbit violent.

Şoferul fugar a fost prins după numai câteva ore. A susţinut că e taximetrist şi că nu are nimic de-a face cu cei trei tineri care comandaseră, chipurile, o cursă până în satul Sohodol. Pus în fata probelor, a recunoscut că a fost complice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov: ”Am reuşit identificarea şi prinderea autorilor furtului aceştia fiind trei bărbaţi, unul dintre ei având vârsta de 27 de ani şi ceilalţi doi minori de 17 ani, toţi cu dimiciliul în oraşul Râşnov.”

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ghinioanele-s-au-tinut-lant-pentru-mai-multi-hoti.html

Lasă un răspuns