Eugen Lenghel : Declarăm deschis proiectul „International Science Fiction Festival – Rasnov 2018”

0
760

Science Fiction Festival 2017 a fost un succes. Da, foști amici și foști colegi. Oricine poate face evenimente de unul singur. E suficient să apelezila cei care te pot ajuta. Se pot face evenimente cu bani foarte puțini, fără bilete de intrare sau alte taxe, dacă sponsorii sunt convinși că există un scop nobil, dacă arta, cultura și educația sunt reprezentate corect.

Suntem conștienți că e un demers dificil, dar suntem optimiști că anul viitor Science Fiction Festival va deveni internațional nu doar în intenții, ci și în realitate. Pentru aceasta bineînțeles că ne bazăm pe ajutorul tuturor, fiind un festival destinat publicului și nicidecum organizatorilor. Vom păstra pentru aceasta accesul liber, neîngrădit de plata vreunei taxe sau a vreunui bilet de intrare, cu ajutorul sponsorilor tradiționali și tuturor celor care consideră că ne pot ajuta, chiar și cu gânduri bune!

Mulțumiri trebuie sa aducem și inițiativei Cameliei Ursuleanu, pentru propunerea de a iniția, începând cu anul viitor, un premiu de debut pentru povestiri Science Fiction. Un premiu cu valoare adăugată aș putea spune. Competiția e deschisă tuturor tinerilor care nu au publicat încă!

International Science Fiction Festival Râșnov 2018

mai mult la :   http://fictiuni.ro/2017/07/bilete-de-festival/

Lasă un răspuns