Paramedicul acuzat ca a abuzat sexual mai multe fetite, la Rasnov, condamnat la inchisoare. Cat trebuie sa plateasca acum

0
588

Paramedicul acuzat ca in august 2014 a abuzat sexual mai multe fetite aflate in tabara la Rasnov, in judetul Brasov, a fost gasit vinovat si condamnat la 2 ani si 10 luni de inchisoare cu suspendare.

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au stabilit ca barbatul, care avea atunci 56 de ani, a corupt sexual doua copile si a abuzat o a treia. Acum, trebuie sa plateasca fiecarei victime daune morale de cate 5000 de euro.

Barbatul, venit din Bucuresti, facea parte din personalul de supraveghere al unei tabere de supravietuire, la care participau 40 de copii.

Inginer de profesie, are pregatire de paramedic si ii invata pe elevi cum sa acorde primul ajutor. In plus, cei aflati in tabara puteau apela la el in cazul in care aveau vreo problema medicala. Asa ar fi ajuns la el si trei fete, de 14, respectiv 11 si 9 ani.

In timpul consultului, paramedicul le-a obligat sa se dezbrace, desi nu era cazul, si le-a atins necuviincios in zonele intime. Una dintre fete a povestit ingrozita ce i se intamplase si atunci alte doua au avut curaj sa vorbeasca. Desi barbatul a negat acuzatiile, probele i-au convins pe judecatori sa-l condamne. Sentinta este definitiva.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/paramedicul-acuzat-ca-a-abuzat-sexual-mai-multe-fetite-la-rasnov-condamnat-la-inchisoare-cat-trebuie-sa-plateasca-acum.html

Lasă un răspuns