Mulțumim tuturor celor care ne-au trimis felicitări pentru decorația primită vineri, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler (https://www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/posts/3771916406165131).

Și dacă vrem să culegem roade frumoase și anul acesta iată că a venit ziua în care vă dezvăluim ce urmează în 2021.

Ediția cu numărul 13 va fi lipsită de ghinion, dar plină cu EROI. Eroi, Lideri, Modele și Valori, din prezent, trecut sau viitor. Va fi despre oricine ne inspiră, despre oricine face sau încearcă să facă o schimbare, despre cei apropiați nouă, dar și despre cei care au parte de recunoaștere universală.
FFIR 2021 își propune, prin exemplele pe care le aduce în fața publicului, în persoană, sau prin puterea dezbaterilor și a imaginilor, să extindă definiția și percepția generală asupra termenului ”erou”.

FFIR 13 este despre Eroii care au făcut Istorie!

Îi găsim în manualele școlare, în lucrările de specialitate chiar și în cărțile de religie, dar mai important, îi găsim oriunde am privi în jurul nostru. Sunt reprezentați în artă, au devenit surse de inspirație pentru muzică sau, spre bucuria noastră, mulți au devenit și… eroi de film!

FFIR 2021 se va întâmpla în perioada 20-29 august 2021, la Râșnov și alte câteva locații surpriză.

Ne vom bucura împreună de aer curat, muzică, teatru și filme sub clar de lună, iar ziua sperăm să răspundem întrebărilor ce ne frământă: Mai avem nevoie de eroi în ziua de azi? Cine sunt ei și cum ajung în atenția noastră? Ce îi împinge la acte de eroism? De ce pentru unii sunt criminali și pentru alții martiri? De ce unii sunt mai cunoscuți ca alții?

Marcați-vă datele în calendare. FFIR se administrează în doze concentrate timp de 10 zile și are efecte pozitive pentru suflet timp 1 an întreg. Credeți-ne, facem acest experiment cultural din 2009 și nu am identificat efecte adverse până acum 🙂

 

#FFIR #FFIR13 #FFIR2021

Lasă un răspuns