Festivalul Slipstream Fiction Râșnov 2017 se va organiza în perioada 20-23 iulie 2017

0
1291

Festivalul Slipstream Fiction Râșnov 2017 se va organiza în perioada 20-23 iulie 2017. Tot la Râșnov Din programul Festivalului de anul trecut :  Creative Writing, Prezentare de carte în prezența autorilor șî sesiuni de autografe, Concursuri literare, Proiecții de film în Cinematograful “Amza Pelea”, alături de invitații speciali Mihai Dan Pavelescu și Cosmin Perța, cu participarea extraordinară a membrilor Clubului Antares, la un an de la reînceperea activității! Cu sprijinul Primăriei Râșnov și al Asociației Mioritics!

sursa : Eugen Lenghel

Arhiva iulie 2013 : „Pot spune că este un eveniment în premieră pentru România. Totul a plecat de la un club al iubitorilor de literatură SF, care căutau o zonă turistică de munte pentru a derula un asemenea eveniment şi au ales Râşnovul”, a spus Nicolae Pepene, şeful Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Râşnov. Intrarea la filme este liberă. Sâmbătă seara, cei care ajung în Râşnov vor avea parte de un spectacol inedit.

din arhiva Festivalului din Iulie 2013 :

Festival de Science & Fiction la Râşnov 2013
În fiecare seară, în cinematograful din oraş vor putea fi urmărite filme SF cum ar fi: Iron Sky, Transformers 3, Cowboys & Aliens, Iron Man 2, Cloverfield, Super 8 sau The Incredible Hulk.

Vor putea vedea realitatea astronomică dincolo de SF, cu ajutorul unui telescop ce va fi montat în grădina Cetăţii. Însuşi directorul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, Adrian Şonka, le va predea curioşilor câteva lecţii de astronomie şi împreună vor explora cerul înstelat, mai scrie newsbv.ro.

Citeste mai mult: adev.ro/mq4cu3

Lasă un răspuns