La Radio Brașov și la Mix TV: Liviu Butnariu pune pe masă proiecte împlinite și o listă lungă și atrăgătoare de proiecte de făcut , de acum înainte

0
960
Azi ne reîntoarcem la Râșnov, unde bătălia pentru Primăria lăsată fără de primar de șeful județului, Adrian Veștea, intră pe ultima sută.
Miza nu este mică deloc , pe ici pe colo se mai încing spirite, iar Adrian Veștea spune sus și răspicat că nu îi este indiferent deloc orașul în care trăiește și pe care l-a condus 12 ani. Ne reîntâlnim cu interimarul Liviu Butnariu, cel pe care mizează liberalii și Adrian Veștea că va veghea să le săvàrșească și să le desăvârșească proiectele.
După un an de mandat, Liviu Butnariu pune pe masă proiecte împlinite și o listă lungă și atrăgătoare de proiecte de făcut , de acum înainte. De EL și nu de nașul. Mândri de prietenia lor, sfințită în biserică și consfințită de „treaba chibzuită” de la Primăria Râșnov, Liviu Butnariu și Adrian Veștea vin, umăr la umăr, să pledeze, în fața tuturor brașovenilor, pentru un nou mandat la Râșnov. La Radio Brașov și la Mix TV.

La Mix Actual. Ora 17. Și 19.
Întrebări?

Lasă un răspuns