Masini tunate pe Valea Cetatii

0
738

Festivalul masinilor tunate a adunat, la sfârsitul saptamânii, undeva lânga Râsnov, peste 100 de pasionati de automobile schimbate complet la fata. Evenimentul a devenit deja o traditie pentru cei care îsi dedica timpul tuning-ului.

Nicu Moldoveanu este câstigatorul concursului de masini tunate. Timp de sase ani, a lucrat la Golful 1, vechi din 1979. A investit peste 15.000 de euro în toate piesele de schimb. E prima data când a participa la un astfel de concurs.

„Modificarile sunt cam multe, în primul rând motorizarea nu este cea cu care masina a iesit din fabrica. Este un motor de Golf 4 GTI cu diferite update-uri”,  Nicolae Moldoveanu, câstigator.

Masinile vopsite în întregime au atras si ele atentia juriului si participantilor.

„Doua saptamâni, 12 ore pe zi, tot am colantat, tot am facut ca sa iasa cum a iesit acum”,  Claudiu Miauna, participant.

În concurs, marcile masinilor nu conteaza. Importanta este noua fata pe care o capata automobilele si care trebuie sa fie complet diferita de modelul initial.

„ Un Volkswagen Jetta din 2012, masina mea de zi cu zi. Oricum presupun ca o sa o vopsesc din nou peste un an, doi”, participant.

„Calitatea unei masini: o vopsea, o suspensie, o roata frumoasa. Si cât mai curata sa fie”, Florin Tutu, membru juriu.

„Uimitoare, îmi dau seama câti bani si timp au putut sa investeasca în ele”, spectator.

120 de pasionati din toata tara au participat la concursul masinilor tunate de la Râsnov.

Lasă un răspuns