Toți deținătorii de ATV sunt invitați astăzi să participe la RâșnOff Road

0
724

Toți deținătorii de BRP (Bombardier Recreational Product – ATV) din județ sunt invitați astăzi să participe cu vehiculele lor la o competiție trial, în cadrul RâșnOff Road, unde își vor putea testa îndemânarea în domeniul off-road. „Premiile pentru concurs sunt pregătite. Vă așteptăm cu drag pe toți proprietarii de Can-Am, mâine, duminică 9.10.2016, la ora 10:00 pe Valea Cetății din Râșnov (pe drumul spre Poiana Brașov) pentru înscrieri!”, este mesajul lui Cătălin Nan (video 1), reprezentant al gazdelor și inițiator al RâșnOff Road.
Potrivit viceprimarului Liviu Butnaru (video 3), luni, de la aceeași oră, sunt așteptați cei care nu au ATV, dar vor să testeze unul prin pădurile Râșnovului, însoțiți de un specialist.

Eveniment internațional, în premieră pentru Europa de Est

Râșnovul găzduiește un eveniment internațional în premieră, nu doar pentru oraș și pentru România, ci și pentru Estul Europei, după cum au subliniat organizatorii: producătorul mondial Can-Am își lansează toată gama de noi modele Bombardier Recreational Products & Vehicles (BRP) pentru 2017. Până pe 18 octombrie, peste 1.200 de distribuitori, dealeri și jurnaliști de pe toate cele șapte continente sunt prezenți la Râșnov pentru a vedea și testa vehiculele off-road.  Organizatorii le-au pregătit tuturor safari-uri cu noile vehicule pe trasee aprobate de autoritățile locale. Pe Valea Cărbunării, pe toată durata RâșnOff Road, vor avea loc demonstrații cu noua gamă de vehicule sport (Maverick, X3). De asemenea, în fiecare zi a evenimentului, în Valea Cetății, vor avea loc demonstrații trial de îndemânare, unde se va verifica cât de utile și performante sunt noile BRP în munca de zi cu zi a celor care nu le folosesc în scopuri recreaționale. „Râșnoul nu a fost ales întâmplător, am organizat evenimente sportive internaționale de mare anvergură: FOTE 2013, etape de cupă mondială la sărituri cu schiruile și biatlon. Este o onoare pentru noi să fim gazda unui eveniment de o asemenea talie, care pune orașul nostru pe harta internațională din domeniul off-road. Râșnovul poate susține o astfel de manifestare, așa că am sprijinit cu bucurie organizatorii cu tot ce ne-a stat în putere, cu atât mai mult cu cât am primit asigurări din partea acestora că vor trata cu multă grijă mediul înconjurător pe parcursul demonstrațiilor”, a declarat viceprimarul Râșnovului, Liviu Butnariu.

rasnoff

Sub semnul conducerii responsabile

„Am ales Râșnovul ca destinație pentru lansarea mondială a noii game de Bombardier pentru că este aproape de București și de aeroportul internațional, având oaspeți din absolut toate colțurile lumii. În plus, pădurile și traseele sunt unele dintre cele mai frumoase din țară și aici am găsit sprijin logistic și nu numai din partea autorităților locale, cărora le mulțumesc încă o dată. Ne dorim să ținem acest eveniment la Râșnov și în anii care urmează, să îl dezvoltăm, să creăm o adevărată olimpiadă off-road care să devină una de referință națională și internațională în domeniu. Participanții, mai ales cei străini, sunt uimiți și entuziasmați de tot ceea ce au văzut la Râșnov, începând de la peisaje și trasee și ajungând la atitudinea oamenilor. Pentru noi înseamnă foarte mult conceptul de conducere responsabilă, ne dorim să dăm un exemplu prin ceea ce se întâmplă la acest eveniment, să nu deranjăm natura, să nu influențăm în rău prin faptul că ne place să mergem prin pădure, suntem deja o comunitate importantă și vrem să dăm ceva, nu să luăm ceva”, a declarat Matei Roșu (video 4), reprezentant al organizatorilor.

„Suntem foarte bucuroși că cea mai importantă firmă din domeniul off-road, Can-Am, a ales localitatea noastră pentru lansarea mondială. Sperăm ca invitații din toată lumea să se simtă bine la Râșnov și să revină în anii următori. Ne dorim ca acest sport, off-road-ul, să crească și în țara noastră în mod responsabil, cu respect pentru mediul înconjurător. Asta ne și dorim să facem la RâșnOff Road, să nu speriem fauna, să-i convingem pe cei de la Ocolul Silvic că putem merge prin pădure cu ATV-urile, nu doar acum, fără să deranjăm”, a declarat și Cătălin Nan.

 

http://www.mytex.ro/stiri/546-expres/535395-video-brasov-cine-are-atv-este-asteptat-astazi-la-rasnov-cine-nu-maine.html

Lasă un răspuns