Acasă Primarie Oraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

Oraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

-

Având în vedere lucrările de modernizare a străzii Republicii, în zonă au fost efectuate și lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran.

Imediat ce această operațiune a fost finalizată, pe strada Republicii au fost montați noii stâlpi de iluminat public, urmând ca vechii stâlpi să fie scoși.

În acest sens, primăria Râșnov a solicitat operatorilor de telecomunicații ( RCS&RDS, TELEKOM și YUL PRO ) să scoată cablurile aeriene și stâlpii vizați, fără să afecteze abonații din zonă. Adresa a fost făcută în data de 29.10.2020 și li se cerea opratorilor ca aceste lucrări să se efectueze până în data de 15.11.2020. Acest lucru nu s-a întâmplat și primăria Râșnov a revenit cu o nouă adresă, în data de 19.11.2020, către operatorii de telecomunicații să rezolve problema.

Abia astăzi, 25.11.2020, muncitorii firmelor vizate au venit și au tăiat cablurile aeriene pentru a putea scoate stâlpii.

Din această cauză mai mulți clienți au rămas fără serviciile oferite de operatorii de telecomunicații.

Oraşul Râșnov

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Produse naturale din zmeura provenita din gospodaria proprie

0
Buna tuturor, Va poftesc sa savurati produse naturale din zmeura provenita din gospodaria proprie, preparate in casa dupa retete vechi, ale bunicilor . *Dulceata de zmeura...