AcasăPrimarieOraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

Oraşul Râșnov: Lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran pe strada Republicii

-

Având în vedere lucrările de modernizare a străzii Republicii, în zonă au fost efectuate și lucrări pentru trecerea cablurilor în subteran.

Imediat ce această operațiune a fost finalizată, pe strada Republicii au fost montați noii stâlpi de iluminat public, urmând ca vechii stâlpi să fie scoși.

În acest sens, primăria Râșnov a solicitat operatorilor de telecomunicații ( RCS&RDS, TELEKOM și YUL PRO ) să scoată cablurile aeriene și stâlpii vizați, fără să afecteze abonații din zonă. Adresa a fost făcută în data de 29.10.2020 și li se cerea opratorilor ca aceste lucrări să se efectueze până în data de 15.11.2020. Acest lucru nu s-a întâmplat și primăria Râșnov a revenit cu o nouă adresă, în data de 19.11.2020, către operatorii de telecomunicații să rezolve problema.

Abia astăzi, 25.11.2020, muncitorii firmelor vizate au venit și au tăiat cablurile aeriene pentru a putea scoate stâlpii.

Din această cauză mai mulți clienți au rămas fără serviciile oferite de operatorii de telecomunicații.

Oraşul Râșnov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov: Zilele acestea ne bucurăm de...

0
Iar atunci când nu suntem la plimbare, pregătim ediția de anul acesta. În câteva zile urmează și noi informații despre când și cum, pentru că...