AcasăPrimarieRâşnovul are „terenul pregătit” pentru reţeaua de piste pentru biciclişti din judeţul...

Râşnovul are „terenul pregătit” pentru reţeaua de piste pentru biciclişti din judeţul Braşov

-

Primarul oraşului, Liviu Butnariu, a anunţat că poate începe din acest an lucrările la sectorul din Râşnov. În staţiune sunt în pregătire şi alte proiecte ce îi vizează pe biciclişti.

Primarul Râşnov, Liviu Butnariu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că oraşul Râşnov este pregătit să fie inclus în reţeaua de piste pentru biciclişti pe care Consiliul Judeţean Braşov are în plan să o realizeze. De altfel, edilul a menţionat că despre o posibilă realizare a traseului pentru biciclete Braşov – Cristian – Râşnov s-a discutat în urmă cu mai mulţi ani.
„În urmă cu aproximativ trei ani am avut o discuţie despre pistele pentru biciclişti cu primarul Braşovului şi cu cel al comunei Cristian. Am şi identificat unde va ajunge acest traseu în Râşnov. Noi, fiind capăt de linie, nu am avut o porţiune foarte mare din această pistă şi eram singura primărie care nu avea probleme cu terenul pentru această pistă, astfel că puteam începe lucrările chiar de atunci. Dacă se va demara proiectul, noi putem începe amenajarea încă din acest an. De altfel, şi acum trei ani o puteam amenaja, dar problema noastră era că o realizam, dar nu ducea nicăieri. Acum, dacă administraţia judeţeană se implică în acest proiect, noi am putea să începem lucrările”, a declarat Butnariu.

mai mult la  /bzb.ro/

Lasă un răspuns

Must Read

Allen Coliban : Redăm centrul istoric pietonilor și riveranilor!

0
Regulamentul pentru restricționarea accesului auto în Centrul Istoric, în weekenduri, este în dezbatere publică.Suntem cu un pas mai aproape pentru implementarea unei măsuri pe...

Descoperă mai multe la Râșnoveanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura