Cea mai mare activitate de ecologizare din România s-a desfasurat weekendul acesta, inclusiv la Rasnov.

Cei dornici să ajute la ecologizarea orașului nostru s-au alaturat echipelor de voluntari care au participat la acțiune. Zeci de elevi de la Școala Gimnazială nr. 1, de la Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială nr. 3 și Liceul Tehnologic Râșnov au participat si ei la actiunea de strangere de gunoaie.

Zonele în care s-a acționat anul acesta au fost:

– Dobrice – Valea Cărbunării, Valea Popii
– Promenadă, Str. Izvor, Str. Teiului
– Chimica – Troiță, P-ta Scolii, Str. Al. Sahia
– Valea Cetății – Cetatea Râșnov, Schleif
– Glajerie
– Cabana Cheia, Coltii Cheii, Valea Lunga
– malul paraului Ghimbasel, Str. Vulcanului
– Cartier Predeal, Soseaua Predealului si malul paraului Ghimbasel

In fiecare locatie s-au adunat sute de saci cu gunoaie. Toate deseruile au fost adunate in anumite puncte, de unde au fost preluate de angajatii Goscom Cetatea Rasnov. Au fost si voluntari care s-au alaturat campaniei noastre. Multi dintre ei si-au adus saci si manusi de acasa, iar unii dintre ei au venit echipati si cu cizme pentru a putea intra in paraul Ghimbasel, acolo unde a fost nevoie. Au fost cazuri unde numarul de saci impartiti de autoritatile locale a trebuit suplimentati. Daca in zona Soselei Predeal au fost pregatiti in jur de 100 de saci, la un moment dat numarul acestora a fost suplimentat, astfel incat s-a ajuns la un numar de peste 160 de saci colectati.

Felicitari tuturor voluntarilor care au luat parte la aceasta actiune de ecologizare a mediului inconjurator. LET’S DO IT, ROMANIA! LET’S DO IT, RASNOV!

Oraşul Râșnov

Lasă un răspuns