Parcare gratuită timp de 5 ani şi peste 10.000 de metri pătraţi de spaţiu pietonal în centrul Râşnovului

0
812

Noul Centru istoric a fost inaugurat printr-un eveniment spectaculos, invitat special fiind Ştefan Bănică Jr.Râşnovul a fost zilele trecute în sărbătoare. Reabilitat într-un timp record, noul Centru al staţiunii a fost inaugurat, printr-un eveniment de anvergură la care au participat mai mulţi primari, parlamentari, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, ai ADR Centru şi toţi au apreciat această investiţie. În deschidere au cântat Alex Lăzăroiu, Costel Lăzăroiu, iar cap de afiş a fost Ştefan Bănică junior.

Pasajul rutier subteran de la Râşnov, cu o lungime de peste 316 metri a fost inaugurat într-un mod original, primele care trecut pe sub Piaţa Unirii fiind autospecialele pompierilor râşnoveni, conduşi de Ionuţ Munteanu.

inaugurare_pietonal_rasnov_(286)


Înainte de începerea concertului lui Ştefan Bănică, primarul oraşului, Adrian Veştea a urcat pe scenă pentru a mulţumi întregii echipe a Primăriei Râşnov, alături de care a implementat numeroase proiecte, care au schimbat practic faţa oraşului.
„Au fost mulţi oameni destoinici. Să ştiţi că împreună cu ei am reuşit să facem toate aceste proiecte, iar astăzi Râşnovul se poate lăuda cu asemenea investiţie majoră”, a declarat Veştea.
Pe scenă a fost invitat şi reprezentantul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru, preşedintele Polului de Creştere Braşov, Mihail Veştea. Acesta a transmis şi un mesaj din partea directorului ADR Centru, Simion Creţu, care a ţinut astfel să felicite autorităţile râşnovene pentru modul în care au reuşit să implementeze proiectele cu fonduri europene.
Totodată, Adrian Veştea le-a spus oamenilor prezenţi în piaţă că va ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar le-a că nu îşi va lua ochii de pe Râşnov. „Vă promit că voi rămâne permanent alături de râşnoveni, iar dacă voi pleca la Braşov, vă asigur că Ştefan Bănică va cânta pe pista Aeroportului de la Ghimbav”, a declarat viitorul şef al administraţiei judeţene.

http://www.bzb.ro/stire/parcare-gratuita-timp-de-5-ani-si-peste-10000-de-metri-patrati-de-spatiu-pietonal-in-centrul-rasnovului-a99671

Lasă un răspuns