Peste 40 de filme, dar și concerte și alte surprize cu tema (R)Evolution, la Festivalul de Film Istoric de la Râșnov

0
781

Subiecte relevante, filme deştepte, lectori carismatici, public inteligent, dezbateri memorabile, concerte sofisticate, clădiri venerabile, cântări exuberante în aerul noptilor carpatine, expoziţii, standuri de cărţi. Toate acestea vă așteaptă timp de zece zile, la cea de-a VIII-a ediție Festivalului de Film Istoric de la Râșnov, care va avea loc în perioada 29 iulie – 7 august. „Festivalul de Film Istoric de la Râșnov este un eveniment pe care l-am inițiat în 2009 și care s-a bucurat de aprecieri foarte mari. Dacă în 2004, când am devenit primarul Râșnovului, sala de cinema era un depozit, din 2009, de când am pus-o în valoare cu ocazia acestui festival, cinematograful Râșnovului a devenit o atracție, iar acum sala este arhiplină.

De la nivelul Consiliului Județean ne dorim să dezvoltăm proiectele de succes din județ, iar toate aceste lucruri le vom include într-o agendă culturală a județului. Ne dorim ca în localitățile, unde este turism în perioada estivală, să avem astfel de eveniment culturale și să găsim posibilitatea de a avea parteneri pe măsura celor pe care îi avem la FFIR. Vreau să îi felicit pe organizatori că au găsit sprijin în mediul privat, lucru ce este destul de greu în ziua de astăzi”, a spus președintele CJ Brașov Adrian Veștea, care în ultimii 12 ani a fost primar al Râșnovului.

ffir-2016-e1461672040203

mai mult la :  http://www.bizbrasov.ro/2016/07/06/peste-40-de-filme-dar-si-concerte-si-alte-surprize-cu-tema-revolution-la-festivalul-de-film-istoric/

Lasă un răspuns