PNL: Opţiunea noastră pentru preşedintele Consiliului Judeţean Braşov este Adrian Veştea

0
738

Liberalii îl susţin pe primarul Râşnovului, Adrian Veştea, pentru a fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov. Acesta a precizat că, dacă nu va fi ales preşedinte, va renunţa la postul de consilier judeţean şi va rămâne primarul Râşnovului. În caz contrar, oraşul va fi condus de viitorul viceprimar.

„Dacă PNL şi-a asumat candidatura mea pentru funcţia de preşedinte şi şi-o va asuma în continuare. Am toată convingerea că, împreună cu celelalte forţe politice din jud. Brşaov, vom găsi soliuţiile pentru a merge într-o direcţie bună, pentru a recâştiga încrederea oamenilor faţă de politicieni şi de administraţia locală”, a declarat Adrian Veştea, co-preşedintele PNL Braşov.

Liberalii spun că vor avea o şedinţă zilele următoare şi „vrem ca să intrăm cât mai repede la treabă, nu să aşteptăm vacanţa şi abia apoi să ne apucăm de treabă”.

adrian-vestea

„Noi le mulţumim celor de la UDMR care au întins o mână prietenească către PNL încă din campania electorală”, a afirmat celălalt co-preşedinte al PNL Braşov, Mihail Veştea, care astfel confirmă faptul că la Consiliul Judeţean unul dintre posturile de vicepreşedinte este rezervat pentru Kovacs Attila.

PNL: Opţiunea noastră pentru preşedintele Consiliului Judeţean Braşov este Adrian Veştea

 

Lasă un răspuns