AcasăRasnov334 de locuri de parcare în plus, pentru turiştii care ajung la...

334 de locuri de parcare în plus, pentru turiştii care ajung la Râşnov

-

Turiştii care merg la Râşnov, la Cetate, la Parcul cu dinozauri sau care participă la evenimentele organizate pe platoul din Valea Cetăţii vor avea la dispoziţie mai multe locuri de parcare. Acestea vor fi amenajate pe marginea DN 1E (Râşnov – Poiana Braşov – Braşov), contractul de lucrări fiind semnat marţI, 28 decembrie, de primarul oraşului, Liviu Butnariu, cu asocierea de firme cu asocierea de firme SC Studio Art Construct SRL – SC AGM Stradal SRL şi SC Calotmir Tehnagri SRL.

Contractul prevede amenajarea a 334 de locuri de parcare. Noua parcare şi căile de acces aferente vor ocupa o suprafaţă de 8.200 mp. De asemenea, se vor realiza şi trotuare, pe o suprafaţă totală de 650 mp. Tot prin acest proiect va fi realizat sistemul de iluminat, dar şi o reţea de captare a apelor pluviale (cu o lungime de 478 metri liniari). Valoare totală a investiţiei este de 2.525.155 lei cu tot cu TVA.

bzb.ro/stire/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Fructe și sucuri naturale din VOINESTI, DÂMBOVIȚA direct la Râșnov

0
Va salutam! Suntem o familie de tineri producători de fructe și sucuri naturale din VOINESTI, DÂMBOVIȚA și livram săptămânal in Bran,Râșnov și Brașov (puncte fixe)0734384804 Bunătăți...