Râşnovul, ales pentru prezentarea mondială a Maverick, X3

0
1002

Peste 150 de jurnalişti şi 1.000 de distribuitori din toată lumea sunt aşteptaţi la evenimentul industriei vehiculelor off-road. Vor fi trialuri şi safari-uri prin pădurile Râşnovului.

Eveniment internaţional în premieră la Râşnov: Producătorul mondial Can-Am îşi lansează toată gama  de noi modele Bombardier Recreational Products&Vehicles (BRP) pentru 2017. Între 4 şi 18 octombrie, peste 1200 de distribuitori, dealeri şi jurnalişti de pe toate cele şapte continente vor fi prezenţi la Râşnov pentru a vedea şi testa vehiculele off-road. Clubul Can-Am 2017 se va desfăşura sub umbrela RâşnOff Road, eveniment aflat la prima ediţie ce îşi propune să devină unul de tradiţie, o adevărată olimpiadă off-road, care să aducă laolaltă toţi producătorii şi dealerii de vehicule off-road, inclusiv motociclete.
În primele două zile, 150 de jurnalişti din toată lumea vor veni la Râşnov pentru a face cunoştinţă cu modelele 2017 BRP produse de Can-Am, iar în următoarele 12 zile, peste 1.000 de distribuitori din domeniul off-road de pe toate continentele  vor ajunge aici. Organizatorii le-au pregătit tuturor safari-uri cu noile vehicule pe trasee aprobate de autorităţile locale din Râşnov. Pe Valea Cărbunării, pe toată durata RâşnOff Road, vor avea loc demonstraţii cu noua gamă de vehicule sport (Maverick, X3) (foto). De asemenea, în fiecare zi a evenimentului, în Valea Cetăţii, vor avea loc demonstraţii trial de îndemânare, unde se va verifica cât de utile şi performante sunt noile BRP în munca de zi cu zi a celor care nu le folosesc în scopuri recreaţionale.

2017-can-am-maverick-1000r-turbo_tripleblack-trail
„Am ales Râşnovul ca destinaţie pentru lansarea mondială a noii game de Bombardier pentru că este aproape de Bucureşti şi de aeroportul internaţional, căci avem oaspeţi din absolut toate colţurile lumii, pădurile şi traseele sunt unele dintre cele mai frumoase din ţară, am primit sprijin logistic şi nu numai din partea autorităţilor locale. Ne dorim să ţinem acest eveniment la Râşnov şi în anii care urmează, să îl dezvoltăm, să creăm o adevărată olimpiadă off-road care să devină una de referinţă naţională şi internaţională în domeniu”, a declarat Matei Roşu, director general Euronautica International.

http://www.bzb.ro/stire/rasnovul-ales-pentru-prezentarea-mondiala-a-maverick-x3-a103481

Lasă un răspuns