Ce lipseste la Râsnov ? Propunerile cetatenilor înainte de alegeri. sursa : Grupul Râşnov, România

0
833

Cucu Gavenea Luminita Elena  : Pt. ca observ ca sunt destui rasnoveni nemultumiti de realizarile din Rasnov, propun deschiderea unei liste cu doleante ale rasnovenilor, dar as dori ca sa se discute la subiect, nu vreau dezbateri! Propuneri dragilor! Ce va doriti sa sa faca in Rasnov! Nu conteaza cine iese primar, este o lista binevenita oricui!

Robert Niculescu : Eu as vrea momentan sa se facă iluminatul de pe podul spre gara, pana nu pățește careva ceva, fiind beznă pe acolo. Și iluminatul de la gara
Adela Elena Clipa : Eu pun pe lista urmatoarele:
– toaletarea vegetatiei ( copaci, gard viu, iarba) din spatiile verzi – parcurilor – trotuarelor
– amenajarea de locuri speciale pt câini – adiacente parcurilor
– amenajarea trotuarelor in oras – exemplu – pe Str. Izvor, de la Armata Romana spre Brinduselor nu e deloc trotuar – si apoi atentie la pastrarea lor libere ( fara masini parcate) pentru a putea trece cu un carucior fara a iesi in stradă.
Rodica Leah : As propune amenajarea raului Ghimbasel, a sensurilor giratorii in zonele de mare interes ,a toaletelor publice si a pistelor pentru biciclisti. Un bun gospodar poate realiza multe lucruri frumoase,iar noi,ceilalti sa ne implicam efectiv si nu sa stam pe margine,ca simpli carcotasi!
Iulia Medan Pe Coșbuc nu e niciun canal de scurgere a apei, la asta nu s-au mai gândit când au asfaltat. Când plouă torențial, se face un râu mai ceva ca în pădurea amazoniana. Și am o bănuială că nu e singura stradă cu această​ problema​.
Corina Moga : O piscină publică pt toate buzunarele cum era odinioară pe valea Cetății.
Finalizarea lucrărilor din parcarea din centru.
Cucu Gavenea Luminita Elena : Eu vreau: amenajarea raului Ghimbasel asa cum sunt raurile in orasele occidentale. Pe maluri zona de promenada, zona de plimbat cu biclicletele….. In felul asta Ghimbaselul sper sa nu mai fie groapa de gunoi

sursa : Grupul Râşnov, România

Lasă un răspuns