Dacă ar fi să descriem Rockstadt Extreme Fest 2019 în cifre, ar arata așa: 50 de trupe, 28.000 de participanți în 4 zile de festival, 2 scene mari de aproximativ 14 m fiecare și o echipă de 300 de angajați și de voluntari au animat terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov, de-a lungul a 4 zile intense de concerte. În perioada evenimentului au fost băuți peste 300 hectolitri de bere.

Între 1 – 4 august 2019, cele două scene mari ale festivalului („Adrian Rugină” și „Brașov„) au funcționat alternativ, menținând neîntreruptă seria show-urilor care au răsunat până târziu în noapte. Pe cele două scene, în total, au urcat aproximativ 250 de artiști.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est și cel mai cunoscut festival de metal din România, a stat sub semnul mai multor premiere, 10 dintre cele 50 de trupe venind pentru prima dată în România.

Rockstadt Extreme Fest a oferit, în continuare, susținere tinerilor artiști prin intermediul unei competiții dedicate, „Rockstadt Underground Artists„, a cărei finală a avut loc cu o zi înainte de începerea oficială a festivalului, pe scena „Brașov„.

mai mult la  letsrock.ro

Lasă un răspuns