Pădurea fermecată de la Râşnov. Copacii au fost transformaţi în personaje de basm

0
850
Dino Parc a lansat o expoziţie inedită special pentru copii. Pădurea Magică a Dinozaurilor are ca tematică principală protejarea pădurii şi a mediului înconjurător, iar ca scop principal urmăreşte educarea celor mici cu privire la durata de viaţă a arborilor, dezvoltarea, evoluţia şi importanţa acestora în cadrul ecosistemului. Zece arbori din diferite specii au fost transformaţi în în personaje de basm zece şi botezaţi cu nume sugestive.
Copiii sunt invitaţi să îu cunoască pe Voinicul din Deal, Cavalerul Neînfricat, Năzdrăvanul Pădurii şi pe ceilalţi prieteni ai lor şi să afle poveştile lor captivante.
„Această expoziţie are la bază dragostea noastră pentru pădure şi grija pentru conservarea acesteia. Ne dorim ca vizitatorii noştri, în special cei mici, să ajungă să protejeze natura şi pădurea şi să înveţe să recunoască 10 specii diferite de arbori în funcţie de scoarţă, frunze, fructe şi alte caracteristici”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râşnov.
Dino Parc Râşnov se clasează în top 3 cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov cu 700.000 de vizitatori în primii doi ani de la deschidere. Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov.
Pe lângă un traseu impresionant cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive. Preţul unui bileteste de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Micuţii cu vârsta sub 3 ani au intrarea gratuită.

Citeste mai mult: adev.ro/p7q82d

Lasă un răspuns