AcasăRasnovRomeo de Râșnov

Romeo de Râșnov

Romeo Surdu a condus ieri, primul antrenament la Cetate Râșnov. Fostul internațional a fost prezentat jucătorilor ca noul antrenor al echipei de către șefii clubului. Surdu și-a început efectiv activitatea, mai întâi cu o ședință cu jucătorii în vestiar, după care a urmat un antrenament de aproape o oră și jumătate.

-

Râșnoveanul Romeo Surdu a condus prima ședință de pregătire la gruparea de Liga a 3-a

Ședința de pregătire a fost pe placul jucătorilor, chiar dacă antrenamentul a fost unul intens, în care s-a lucrat mult la posesie și finalizare. Pentru că clubul râșnovean încă nu a reziliat contractul lui Florin Dîrvăreanu, Surdu nu poate fi încă, în acte, antrenorul echipei. Dîrvăreanu a fost prezent la Râșnov înaintea ședinței de pregătire și urmează să discute astăzi cu cei din conducerea clubului. Surdu (36 de ani) este născut la Râșnov și a evoluat ultima dată la AC SR Brașov, în Liga 3, după ce în ediția 2018/2019 a Ligii 2 a avut 10 apariții la Farul.

În cariera sa, Surdu a jucat pentru FC Brașov, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Apollon Limassol (Cipru), Milsami Orhei (Republica Moldova) sau ASA Târgu Mureș. În etapa a treia a Ligii 3, Cetate Râșnov joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 17:00, cu KSE Târgu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Rockstadt Extreme Fest 2019 la final: 28.000 de participanți, 4 zile...

0
Dacă ar fi să descriem Rockstadt Extreme Fest 2019 în cifre, ar arata așa: 50 de trupe, 28.000 de participanți în 4 zile de...

Râşnoveni din Toată Lumea